Kruidenkriebels

Cursus 'Eten uit de natuur'

Driedaagse op de vrijdagmiddag

Waarom maak je een pesto van basilicum, als er ook hondsdraf in je tuin groeit?
Of waarom witlof kopen als je ook cichorei kunt plukken?
Brandnetels zijn net zo lekker als spinazie
Weegbreezaad is een lokale vervanger van chia zaad

Daarnaast kiezen wilde planten hun eigen plekje, staan dus op de meest optimale plek. Waardoor ze boordevol vitaminen, mineralen én levenskracht zitten.

Tijdens deze deze driedaagse leer jij in de natuur de wilde kruiden herkennen. Welke zijn eetbaar en lekker. We plukken met respect voor de natuur.
En bereiden daarna samen een drietal gerechten met de kruiden van het seizoen.

Na deze leerzame en gezellige cursus zul je steeds vaker jouw maaltijden gaan verrijken met de kruiden uit de natuur.

Kosten: €80,- inclusief kruidenthee, vele heerlijke gerechten én hun recepten
Data: 25 september, 2 oktober en 9 oktober
Tijd: 14.00 – 16.30 uur