Kruidenkriebels

Eten uit de natuur

Kruidencursus 'Eten uit de natuur'

Een kruidencursus waarin jij leert je eten te verrijken met kruiden uit de natuur.
 
Waarom maak je een pesto van basilicum, als er ook hondsdraf in je tuin groeit?
Of waarom witlof kopen als je ook cichorei kunt plukken?
Brandnetels zijn net zo lekker als spinazie
Weegbreezaad is een lokale vervanger van chia zaad
Dus zoveel mogelijk uit je eigen omgeving eten! De aarde wordt  niet blij met al dat gesleep met voedsel over de hele wereld.

Een ander voordeel van eten uit de natuur is:  wilde planten kiezen hun eigen plekje, staan dus op de meest optimale plek. Hierdoor ze boordevol vitaminen, mineralen én levenskracht zitten.
Echt anders dan een tomaat gekweekt op houtwol onder kunstlicht!

Tijdens deze deze kruidencursus leer jij in de natuur die wilde kruiden herkennen.
Welke zijn eetbaar en lekker. We plukken met respect voor de natuur.
En bereiden daarna samen een drietal gerechten met de kruiden van het seizoen.

Na deze leerzame en gezellige kruidencursus ga je steeds vaker jouw maaltijden gaan verrijken met de kruiden uit de natuur.
Geen berm ziet er meer hetzelfde uit!

Data 2021:

Vrijdag 28 mei
Vrijdag 11 juni
Vrijdag 2 juli

Vrijdag 20 augustus
Vrijdag 27 augustus
Vrijdag 8 oktober

Kosten: €35,- per ochtend inclusief kruidenthee, vele heerlijke gerechten én hun recepten. Kom je alle drie de ochtenden is de prijs €90,-
Tijd: 9:30-12:30  uur