Kruidenkriebels

Wandelingen

Kruiden wandeling

Een ontspannen ochtend in de natuur.

Een mooie manier om kennis te maken met kruiden uit de natuur en mij.
We slenteren door een prachtig natuurgebied met een grote variëteit aan kruiden en bomen. 
Onderweg vertel ik over de geneeskracht en de voedingswaarde van de kruiden en laat ik je proeven, minstens 10 verschillende smaken(!) 
Wandelen met kruidenkriebels betekent om de haverklap stilstaan, hurken, turen, voelen en proeven.
We sluiten de ochtend af met een ontspanningsoefening in de natuur om geheel relaxed en opgeladen weer huiswaarts te keren.

Na deze ochtend loop je nooit meer langs een berm zonder te denken “kan ik dat eten” of “groeit hier het kruid tegen mijn verkoudheid?” 
Laat de natuur je voeden  en ontspannen.

Ga je mee op pad?

Data 2020:
Binnenkort meer

Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Kosten: €20,- inclusief een kopje kruidenthee vooraf, exclusief bezoekerskosten camping.
Aanmelden via info@kruidenkriebels.nl
Locatie: Buren
(Gelderland)

  • Het is een plezier om bij een kruidenwandeling van Maja te zijn. Met haar warme persoonlijkheid straalt ze plezier en eigenheid uit. Ze deelt haar ervaring en kundigheid met humor en enthousiasme en doet dat op een pure en natuurlijke wijze. Haar kennis van planten en de praktische bruikbaarheid zijn groot en de weetjes erom heen lijken onuitputtelijk. Ik kwam blij en geïnspireerd terug van haar kruidenwandeling. Een echte aanrader om even helemaal op te laden in de natuur en om meteen met andere ogen naar je eigen tuin en natuurlijke omgeving te kijken en meteen aan de slag te gaan.

    Marien van Os, Yoga docent en Health coach

  •  We hebben van begin tot eind genoten…, van de ontvangst met kruidenthee, de wandeling, het onderweg ruiken maar vooral proeven van kruiden incl de brandnetel 😜, het bosbaden, je ruime kennis en ons zelfgemaakte pesto hapje. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en we zijn vol inspiratie weer naar huis gegaan.

    Helene