Kruidenkriebels

Stel zelf een groep samen en kom Kruidenkriebelen!

Samen met je vrienden of familie op een gezellige en ontspannen manier de wilde kruiden leren kennen tijdens een dagdeel bij de Kruidenkriebelcaravan.

Stel zelf een groep samen en kom kruidenkriebelen!

  1. Ontvangst met een kopje kruidenthee en wat lekkers
  2. Rondleiding door de educatieve kruidentuin
  3. Bereiden van een kruidenzalf, -olie of -tinctuur
  4. Bereiden van een wilde kruidenlunch en gezellig samen eten

Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Dag: zaterdagochtend in overleg
Kosten: €245,00
Groep: maximaal 8 personen
We zijn veelal buiten, dus zorg voor passende kleding.

Een onvergetelijke dag met je vrienden of familie!

Het is een plezier om bij een kruidenwandeling van Maja te zijn. Met haar warme persoonlijkheid straalt ze plezier en eigenheid uit. Ze deelt haar ervaring en kundigheid met humor en enthousiasme en doet dat op een pure en natuurlijke wijze. Haar kennis van planten en de praktische bruikbaarheid zijn groot en de weetjes erom heen lijken onuitputtelijk. Ik kwam blij en geïnspireerd terug van haar kruidenwandeling. Een echte aanrader om even helemaal op te laden in de natuur en om meteen met andere ogen naar je eigen tuin en natuurlijke omgeving te kijken en meteen aan de slag te gaan.

Marien van Os, Yoga docent en Health coach

 We hebben van begin tot eind genoten…, van de ontvangst met kruidenthee, de wandeling, het onderweg ruiken maar vooral proeven van kruiden incl de brandnetel 😜, het bosbaden, je ruime kennis en ons zelfgemaakte pesto hapje. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en we zijn vol inspiratie weer naar huis gegaan.

Helene