Kruidenkriebels

Stel zelf een groep samen en kom kruidenkriebelen!

Slenterend door het landschap laat ik je proeven, ruiken, voelen en ervaren wat de natuur voor je kan betekenen.

Wilde kruiden als voeding en geneesmiddel.
Weer herinneren wat de natuur voor je kan betekenen.
 Je zult nooit meer langs een berm lopen zonder te denken “kan ik dat eten of er thee van zetten”

We starten met een kopje kruidenthee waarvoor je zelf de kruiden plukt uit de educatiever kruidentuin bij de  kruidenkriebelcaravan en gaan vervolgens op pad om de wilde kruiden en bomen te leren kennen in Buren.
We sluiten af met een wilde kruiden hapje van wat we onderweg zijn tegen gekomen.

Laat de natuur je voeden  en ontspannen.

Kosten: €185,00
Duur: 2,5 uur
Plaats: Buren of in een cirkel van 30 kilometer hier vandaan
Dag: zaterdag in overleg

Het is een plezier om bij een kruidenwandeling van Maja te zijn. Met haar warme persoonlijkheid straalt ze plezier en eigenheid uit. Ze deelt haar ervaring en kundigheid met humor en enthousiasme en doet dat op een pure en natuurlijke wijze. Haar kennis van planten en de praktische bruikbaarheid zijn groot en de weetjes erom heen lijken onuitputtelijk. Ik kwam blij en geïnspireerd terug van haar kruidenwandeling. Een echte aanrader om even helemaal op te laden in de natuur en om meteen met andere ogen naar je eigen tuin en natuurlijke omgeving te kijken en meteen aan de slag te gaan.

Marien van Os, Yoga docent en Health coach

 We hebben van begin tot eind genoten…, van de ontvangst met kruidenthee, de wandeling, het onderweg ruiken maar vooral proeven van kruiden incl de brandnetel 😜, het bosbaden, je ruime kennis en ons zelfgemaakte pesto hapje. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en we zijn vol inspiratie weer naar huis gegaan.

Helene