Kruidenkriebels

Kruiden wandeling

Ga je mee op pad om de wilde kruiden te leren kennen?
Slenterend door het Betuws landschap vertel ik over de geneeskracht en de voedingswaarde van de kruiden.

Natuurlijk laat ik je proeven, je zult versteld staan van zoveel verschillende smaken uit de berm!
Wandelen met kruidenkriebels betekent om de haverklap stilstaan, hurken, turen, voelen en proeven.

We starten bij de kruidenkriebelscaravan met een kopje kruidenthee vers uit de geneeskrachtige kruidentuin.
Na een korte rondleiding door deze tuin, gaan we op pad om de slootkanten en bermen met de wilde kruiden te gaan ontdekken.

Na deze dag loop je nooit meer langs een berm zonder te denken “kan ik dat eten” of “groeit hier het kruid tegen mijn verkoudheid?”Ā 
Laat de natuur je voedenĀ  en ontspannen.

Plaats: Buren (Gelderland)
DataĀ 2024:Ā zaterdagĀ 17 februari, 16 maart(VOL), 11 mei, 22 juni(VOL), 31 augustus (let op tijd14.00-16.30 uur!), 2 oktober, 16 november
Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Prijs: ā‚¬27,50

Aanmelden via info@kruidenkriebels.nl

Het is een plezier om bij een kruidenwandeling van Maja te zijn. Met haar warme persoonlijkheid straalt ze plezier en eigenheid uit. Ze deelt haar ervaring en kundigheid met humor en enthousiasme en doet dat op een pure en natuurlijke wijze. Haar kennis van planten en de praktische bruikbaarheid zijn groot en de weetjes erom heen lijken onuitputtelijk. Ik kwam blij en geĆÆnspireerd terug van haar kruidenwandeling. Een echte aanrader om even helemaal op te laden in de natuur en om meteen met andere ogen naar je eigen tuin en natuurlijke omgeving te kijken en meteen aan de slag te gaan.

Marien van Os, Yoga docent en Health coach

Ā We hebben van begin tot eind genoten…, van de ontvangst met kruidenthee, de wandeling, het onderweg ruiken maar vooral proeven van kruiden incl de brandnetelĀ šŸ˜œ, het bosbaden, je ruime kennis en ons zelfgemaakte pesto hapje. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en we zijn vol inspiratie weer naar huis gegaan.

Helene