Kruidenkriebels

online training

Een jaar lang vele wilde kruiden leren kennen in je eigen tempo.

Geneeskracht, voeding en wijsheid uit de natuur

MĂ©t 2 praktijkdagdelen, want natuurlijk moet je de kruiden ook live ontmoeten en ermee aan de slag om het je echt eigen te maken.

Wat kun je verwachten van de online training?

Een training van 12 maanden met gemiddeld twee kruiden per maand.
Kruiden die op dat moment ook in de natuur te vinden zijn en waarmee je dus direct aan de slag kunt. Vijfenzestig lessen in totaal.

Wat komt aan bod?

  • Iedere maand twee kruiden uitgebreid behandeld: determinatie, werkzame stoffen, hoe en wanneer oogst je ze, wat is hun medicinale werking, signatuurleer en typologie
  • Een verrukkelijk recept om te smullen van de kruiden van die maand
  • Informatie over hoe je een zalf, olie of tinctuur maakt
  • Mooie natuurverhalen
  • Hoe maak je een smudgestick, een mandala of droog je de kruiden
  • Inhoud stoffen, signatuurleer en typologie uitgebreid besproken
  • Een boekenlijst
  • Meditaties in de natuur
  • Leven in het ritme van de seizoenen
  • Een jaar lang  de kruiden, de natuur en de seizoenen beleven in een praktische vorm. Zodat boekenwijsheid eigen wijsheid wordt.

Ik hou van praktisch! Als je op een eenvoudige manier de kruiden kunt toepassen in je dagelijkse leven zal je dat ook sneller doen. En dan hoop ik dat je er net zo blij van wordt als ik!!

2 praktijkdagen

Omdat ik mijn cursisten ook live wil ontmoeten om enthousiasme te delen, mogelijkheid te geven tot vragen stellen en samen zalven, hapjes en tincturen te maken bevat de online training ook 2 praktijkdagdelen. Samenzijn met gelijkgestemden en daadwerkelijk uitvoeren wat je hebt geleerd zorgt dat je je de theorie meer eigen maakt. Deze zijn gratis te volgen op een geweldige plek in Buren waar mijn sfeervolle stacaravan met kruidentuin zich bevindt.
Twee data in 2024: 13 april en 7 september


Plaats: Erichemsekade 8 Buren
Delen en vragen stellen kan via een besloten facebook pagina.

Ik nodig je van harte uit de natuur jou te laten voeden, genezen en ontspannen door het volgen van deze online training. Wees welkom!
Kruidige groet Marja

Jouw investering voor deze training is €110,- , meld je aan via de knop hieronder. 

Nadat je je hebt geregistreerd en betaald, ontvang je via de mail  een wachtwoord. Je kunt dan de lessen bekijken op de website en downloaden in pdf.

Praktisch

* Je schrijft je in voor de hele training en je kunt elke maand van het jaar starten, wanneer het jou uitkomt.

* Waarom inschrijven voor de hele training en geen losse les?
Ik heb de kruiden, recepten en meditaties zorgvuldig gekozen, zodat ze passen bij wat er op dat moment in de natuur te oogsten en te beleven valt. Ik neem je op deze manier een jaar lang mee in het ritme van de natuur, de seizoenen en de kruiden. Want leven in het ritme van de natuur houdt je vitaal en tevreden.
En door de herhaling wordt natuurlijk leven een vanzelfsprekendheid.

Heb je nog vragen, stuur dan een mail naar: info@kruidenkriebels.nl

“Geweldig om maandelijks allerlei informatie te krijgen over kruiden die er op dat moment groeien. Heerlijke recepten, praktische uitleg om de geneeskracht vast te leggen, geestelijke voeding, mooie verhalen. Echt smullen!!”

Boudien augustus 2019