Kruidenkriebels

online training

Zou je heel graag een jaartraining over kruiden willen volgen, maar vind je de reistijd te lang, komen de data je niet uit of wil je het in je eigen tempo aan de keukentafel of in de trein de kruidenkennis tot je nemen?

Dan is deze online training echt een aanrader. Een heleboel kruidenkennis opdoen het jaar rond. Met 4 praktijkdagen om elkaar te ontmoeten en te oefenen met wat je hebt geleerd.

Wat kun je verwachten van de online cursus? 
Een cursus van 12 maanden met gemiddeld twee kruiden per maand.
Kruiden die op dat moment ook in de natuur te vinden zijn en waarmee je dus direct aan de slag kunt. 
Vijfenzestig lessen in totaal. 

  1. Een jaar lang  de kruiden, de natuur en de seizoenen beleven in een praktische vorm. Zodat boekenwijsheid eigen wijsheid wordt.

Ik hou van praktisch! Als je op een eenvoudige manier de kruiden kunt toepassen in je dagelijkse leven zul je dat ook sneller doen. En dan hoop ik dat je er net zo blij van wordt als ik!!

Omdat ik mijn cursisten ook live wil ontmoeten om enthousiasme te delen, mogelijkheid te geven tot vragen stellen en samen zalven, hapjes en tincturen te maken bevat de online training ook 4 praktijkmiddagen. Samenzijn met gelijkgestemden en daadwerkelijk uitvoeren wat je hebt geleerd zorgt dat je je de theorie meer eigen maakt. Deze zijn gratis te volgen op een geweldige plek in Buren waar mijn sfeervolle stacaravan met kruidentuin zich bevindt.

Data: 2020: 10 oktober 14.30 -17.00 uur
Data 2021: 10 april en 5 juni 14.30-17.00 uur
Plaats: Erichemsekade 8 Buren
Delen en vragen stellen kan via een besloten facebook pagina.

Je schrijft je in voor de hele training.
Wanneer je in één keer betaalt, krijg je €40,- korting en is je investering €240,- Ook kun je in twee termijnen van €140,- betalen. Je kunt elke maand van het jaar starten, wanneer het jou uitkomt.
Nadat je je hebt geregistreerd en betaald, ontvang je maandelijks via de mail  een wachtwoord. Je kunt dan  de lessen van die maand kunt bekijken op de website en downloaden in pdf.

Waarom inschrijven voor de hele cursus en geen losse les? 
Ik heb de kruiden, recepten en meditaties zorgvuldig gekozen, zodat ze passen bij wat er op dat moment in de natuur te oogsten en te beleven valt. Ik neem je op deze manier een jaar lang mee in het ritme van de natuur, de seizoenen en de kruiden. Want leven in het ritme van de natuur houdt je vitaal en tevreden.
En door de herhaling wordt natuurlijk leven een vanzelfsprekendheid.

Heb je nog vragen, stuur dan een mail naar: info@kruidenkriebels.nl

Ik nodig je van harte uit de natuur jou te laten voeden, genezen en ontspannen door het volgen van deze online training. Wees welkom!
Kruidige groet Marja

“Geweldig om maandelijks allerlei informatie te krijgen over kruiden die er op dat moment groeien. Heerlijke recepten, praktische uitleg om de geneeskracht vast te leggen, geestelijke voeding, mooie verhalen. Echt smullen!!”
Boudien augustus 2019

Online cursussen